GELSON FERNANDES, EL GRAN

Gelson Fernandes, el gran, el que ha fet possible que Espanya n'entomi un d'aquests que fa mal moral: Just a l'inici del mundial de futbol a Sud-Àfrica, Espanya comença perdent.

Aquest gol èpic ha fet dibuixar somriures entre les persones que aconsegueixen sobreviure a la campanya mediàtica a favor de "la roja", que no és altra cosa que una campanya d'adhesió al projecte imperial de sempre.

La televisió catalana, en la seva crònica parlà de la lloable tasca d'aquest gran heroi suís amb aquestes paraules: "Rapidíssim contraatac suís, jugada embolicada, ni Puyol ni Piqué poden parar els rivals, tampoc Casillas, i Fernandes ho aprofita per batre la porteria espanyola. Una jugada que li ha costat un trau al cap a Gerard Piqué. La primera gran sorpresa del Mundial començava a prendre cos."

Un consell: Mentres mireu el vídeo del gol, escolteu la música de la Shakira Isabel Mebarak Ripoll, descendent de casa nostra com el seu segon cognom indica.



Gràcies Gelson!

7 comentaris:

Joana ha dit...

He vist el partit però abans escoltava la ràdio del cotxe...
Els locutors bramaven a favor de "la roja" però un cop fet el gol han emmudit.
També m'ha semblat que l'arbitre estava d'esquenes la majoria dels cops on hi havia falta contra Espanya...
Gràcies per la visita!
bona nit!

Jobove - Reus ha dit...

com et passes, molt bo nen, molt bo

Herois ha dit...

Gràcies a vosaltres.

Visca Suïssa!

Unknown ha dit...

Hhhahahahahaha

Henry The VIII ha dit...

Força Portugal!

Queremos que vocês marquem muitos gols, sejam de chilena, com a mão ou com o cu.

Henry The VIII ha dit...

Dissabte 3 de juliol.

Paraguay matxaca 3-0 a la selecció espanyola. L'entrenador Krusty El Payaso i els seus se'n van del mundial de Sudàfrica humiliats. L'afició ho celebrem prenent mate amb la gent del Paraguay.

Henry The VIII ha dit...

Heute Abend werden wir sehen, wie Deutschland besiegte die spanische Mannschaft Bratswurt während wir ein Bier trinken und essen.

Deutsch-Champion!