ILONA KORSTINE: O COM MATXACAR ESPANYA

Ilona Korstine (En rus Илона Корстин i tambe transcrit Korstin) ha estat la màxina encistelladora en la final de l'eurobàsquet femení, amb 18 punts i 7 rebots que han ajudat a fulminar el combinat espanyol, al qui de res li ha servit estar esponsoritzat per la cervesa San Miguel: "Allà on va triomfa".

Korstine -considerada la segona millor jugadora russa- nasqué a Sant Petesburg l'any 1980 i deu anys més tard començà a jugar a bàsquet. Amb un més que brillant palmarès el 2004 guanyà el bronze als Jocs Olímpics d'Atenes integrant el combinat rus. És qui ha cedit la imatge pel logo del bàsquet femení, on apareix una suggerent silueta.

Ho deia un dels anònims comentaristes... i quí està el post de la darrera de les derrotes espanyoles. En aquest cas l'equip de bàsquet femení de la mega-espanyola Amaya Valdemoro que -tot s'ha de dir, ha fet un partidàs-. Però els ha servit de res tanta bandereta doncs han estat merescudament aixafades per la Federació Russa, perdent 68 a 74.
Les heroïnes russes:


Arteshina (11), Rakhmatulina (4), Korstin (18), Stepanova (8), Osipova (12) – cinc inicial- Vodopyanova (0), Demagina (2), Karpunina (0), Shchegoleva (14), Sokolovskaya (0), Lisina (0) i Abrosimova (5).

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Estaràs content, eh!!! Enhorabona a Catalunya per la seva victòria en l'Europeu de bàsquet. En fin, es bastant lamentable. Però a vere si Catalunya ha guanyat alguna medalla en aquest europeu.

Herois ha dit...

Doncs si, vais estar satisfet de la victòria de la federació Russa. Sóc conscient de què probablement l'Ilona desconegui que en aquest racó de la mediterrània un grapat de persones hem vibrat amb la seva victòria.

Evidentment Catalunya no ha guanyat cap medalla en aquest europeu, i d'haver pogut jugar potser tampoc hagués estat possible: però com a mínim hauríem pogut àrticipar com un país esportiu normal.

SIGUEU HEROIS! LLEGIU HEROIS!

zel ha dit...

Diga-li que sí, digali, la llàstima és que de debó, va ser un partit avorridet, no estaven gaire fines cap d'elles... Siguem herois, heroi!

Blas Jesús Sánchez González ha dit...

No es un triunfo de la Selección Catalana tampoco. No sé cómo os alegra tanto. En la Selección seguro que juegan también jugadoras catalanas.

Gemma Mengual, campeona del mundo de la sincronizada, un fajo de medallas para España y catalana la tía. ¡Olé! Eso sí que es una heroina.

En cuanto a la jugadora de basquet, se menea la tía que no veas, pero en el deporte siempre es cuestión de suerte.

Por lo menos, Eduard, reconoces que la jugadora de la selección española también ha hecho un partidazo, pero el deporte es así.

Y las victorias y derrotas de España se encajan con deportividad... A veces se gana, a veces se pierde.

Me gusta la vela, este veranito vamos a alucinar con un deporte tan real y borbónico... (je je, ¿a que jode a este sector?)

... aún quedan meses para que vuelva la temporada, pero cuando llegue la temporada borbónica, menuda polémica, tu, que va a crear tu blog.

Chincha rabia...

Blas Jesús Sánchez González ha dit...

Amb molt de carinyo.

Anònim ha dit...

És absurd el que ha insinuat Blas sobre que Catalunya va guanyar Espanya. E-V-I-D-E-N-T-M-E-N-T els espanyols han prohibit les seleccions catalanes, per tant han tallat aquesta possibilitat.

Jo no vaig veure el partit però sóc dels que se n'alegra de que perdi espanya. Sempre i en tots els àmbits.

Si els no ens deixen ser, com a mínim nosaltres no caldrà que els estimem i animem.

Unknown ha dit...

M'agradaria més veure la família reial practicant el salt de llargada amb perxa...

Anònim ha dit...

Perque no dediques un post a aquells homes que han enfonsat l'esport espanyol desde dintre?
PErque vegis de que parlo, em venen 2 exemples al cap:
"juanito" o Johann Mhuelegg (tenia 2 noms, el d'abans del dòping i el de després)
Julio Salinas (quines tardes de gloria que va aportar, sobretot en l'Espanya-Itàlia del nas trencat de Luis Enrique...)

Trobo que té molta gràcia el teu blog, perque en el fons, no critiques a ningú, sinó que alabes a una sèrie d'esportistes, amb una visió bastant humorística. No crec que la gent s'hagi d'emprenyar per això, cal entendre-ho amb humor... és l'únic que ens queda!

Salut!

Blas Jesús Sánchez González ha dit...

A leandre, en ningún sitio pone que haya dicho que Cataluña haya ganado a España. Pone que una deportista catalana ha ganado medallas para España. También pone que el triunfo de Rusia no es el triunfo de la selección catalana. Así mismo, que hay jugadoras catalanas que juegan en la Selección Española en más de una disciplina. ¿Dónde crees que insinúo que Cataluña ganó a España?

Tampoco pone que esté prohibida la selección catalana. Se puede hacer una competición de selecciones regionales europeas. ¿Por qué no?

Blas Jesús Sánchez González ha dit...

Cuando llegue el mundial... Cómo nos vamos a cebar.

Anònim ha dit...

DENMARK !!!!

Jobove - Reus ha dit...

nomès entravem per quedar per la mani de demà el 12 d'octubre, qui porta la bandera amb l'aguilucho tu o naltros ?

jajajajajaja

salut i república !!!

ddriver ha dit...

el mundial de que diu el fatxa aquet?ja et pasare una llista si es de futbol,de herois jjajajaja
començan per katalinsky Iuguslavia 1- ecspanya 0 a munic.Ecspanya fora del mundial 74.
Al 78 cardeñosa va evitar el desastre i que aquells pasesin eliminatoria.
Al 82 em sembla que va a tornar a ser la superpotent iuguslavia.
Al 86 jajajajaja
etcetctec