DAVID HEALY: L'HEROI QUE ELS DERROTÀ


El segon partit de classificació per a l'Eurocopa 2008 constituï un alè d'esperança, en derrotar Irlanda del Nord a Espanya d'una forma contundent. David Healy fou l'heroi de la jornada, encaixant tres gols a la porteria dels espanyols.

David Healy actualment juga en el club anglès Fulham Football Club, fundat el 1879 i presidit pel multimilionari egipci Mohamed Al-Fayed.

Els herois: Carroll, Duff, Hughes, Craigham, Evans, Gillespie, Clinghan, Davis, Baird, Healy, Lafferty, Taylor, Feenney i Quinn.

Iranda del Nord 3, Espanya 2

En el vídeo podeu gaudir del segon gol de Healy (6 de setembre):

12 comentaris:

Jo Mateixa ha dit...

Ei Eduard, felicitats per el teu Bloc, m'agraden els esports i els Herois :-P

Et seguiré ben d'aprop!!!!!

Una abraçada!!!!!

El veí de dalt ha dit...

La Jo mateixa està en totes! Veig que apuntes amb bala, tu! Ja anirem passant-nos.

Anònim ha dit...

Eduard, s'ha de treballar per la selecció catalana, no en contra de l'espanyola. Pau Gasol ha fet el que faríem qualsevol, jugar amb la selección espanyola perquè és l'única manera que té de guanyar algun títol en la seva vida!

Anònim ha dit...

Les derrotes d'Espanya no són victòries de Catalunya? Diria que no... Pots parlar dels esports en que Catalunya està reconeguda (és a dir, esports minoritaris que no interessen a ningú) o pots parlar de futbol sala, on catalunya va fer un excel·lent paper, no?

Herois ha dit...

El món de l'esport professional tot ho magnifica, tot ho exagera... Parlo doncs d'herois, dels meus herois: els que han sabut derrotar la selecció espanyola de torn.

És la meva opinió i amb això ni li vull universalitzar ni vull insultar nungú.

Són els meus herois!

Siguem herois!

Unknown ha dit...

Bon blog!

Us el comento!

zel ha dit...

Sí, senyor, Jo amb en Tondo, bon blog. I els herois, com bé dius, els podem triar a mida, a la nostra segons ens vingui de gust. Per aquí corre una mena de frase que m'agrada molt, oi Jo mateixa? Vinga, diem-li, bon cop de mall!

Anònim ha dit...

Mentre l'Estat espanyol sigui el responsable de que Catalunya no pugui competir com una nació normal, jo animaré a qualsevol equip que jugui contra espanya, encara que sigui la selecció d'Irlanda del Nord.
Si realment els esportistes volguessin una selecció catalana, no anirien a l'espanyola.
Les seleccions catalanes no és feina només de polítics ni Plataformes, i té més pes que els catalans que volem seleccions catalanes no donguin suport a l'espanyola, ni que els esportistes catalans competeixin en l'espanyola.
Pocs partits de la selecció espanyola de futbol es juguen a Catalunya, pel poc seguiment que té.
Si els catalans no ens miressim els partits de la selecció i baixes estrepitossament el "share" TV3(la seva) deixaria de parlar tant de la "roja", llavors ja no seria TV3... seria TVC(la nostra).
Si els esportistes catalans no anessin a l'espanyola perquè no volen, potser a Espanya ja s'ho mirerien diferent perquè ja no podrien comptar amb ells igualment i ja els seria igual si tinguessim selecció pròpia o no.
Mentre seguim animen la selecció espanyola amb l'excusa que no tenim cap altre a seguir i perquè participen jugadors catalans que no es neguen a jugar... treballar per les seleccions catalanes és inútil.

Taro.

Anònim ha dit...

M0agrada molt el teu bloc, aviat el comentaré, per cert on l'enllaço? Tarragona?

Herois ha dit...

Xeics:

Els veïns ja comencen a sulfurar-se. Un amic m'ha aviat a l'e-mail aquest fragment:

"Blogs como el que me he encontrado últimamente de un tarraconense QUE NOS HABLA DE LAS ALEGRÍAS QUE SIENTE, DEL TRATAMIENTO DE HÉROES QUE OTORGA A QUIENES DERROTAN EN ALGUNA DISCIPLINA DEPORTIVA A ALGÚN COMBINADO NACIONAL ESPAÑOL, me hacen vomitar y pensar que gracias a tipos como él, existe una estadística que dice que hay más españoles que quieren que Cataluña salga del juego, que salga de España, que la propia comunidad catalana. He aquí la pieza http://gransherois.blogspot.com/
Creo que la publicidad que doy está más que justificada. Verdaderamente bochornoso, como dice D. César Vidal.

Autor: delatorreliberal"

Herois ha dit...

Ah!

Aviat penjo una nova entrada, no us penseu que afluixo doncs són molts els nostres herois.

SIGUEU HEROIS!

Herois ha dit...

Ah!

Aviat penjo una nova entrada, no us penseu que afluixo doncs són molts els nostres herois.

SIGUEU HEROIS!