JOHANN MÜHLEGG "JUANITO", L'HEROI TROIÀ

Johann Mühlegg es va donar a conèixer intensament durant un breu període de temps com l'esperança blanca d'Espanya renascut com a Juanito. Johann Mühlegg "Juanito" però cal que sigui recordat com un heroi quintacolumnista, però heroi al cap i a la fi doncs va destrossar el prestigi d'Espanya a la troiana, des de dins, fent mal. Fent perdre les medalles que ell mateix havia guanyat.
Johann Mühlegg "Juanito" va néixer el 1970 i el 1990 va tenir la desgràcia d'esdevenir espanyol per més endavant, l'any 2002, representar Espanya en els Jocs Olímpics d'hivern a Salt Lake City. "Juanito" va decidir defensar Espanya a mort i va dopar-se a sac, fet qe va motivar que hagués de tornar les medalles que per al país sud-europeu assolejat havia guanyat. "Juanito" passarà a la història de l'esport pel moquet que li penjava i per haver destrossat l'equip olímpic espanyol en ser desqualificat, havent de tornar el metall, després de rebre les públiques felicitacions del rei Juan Carlos de Borbón..

Gràcies "Juanito" per esdevenir tot un símbol del troianisme, art de destrossar els equips des de dins.

Heroi o antiheroi?

Jo penso que heroi doncs finalment va fer perdre a Espanya.

Què en penseu del Juanito?
On para aquest heroi del dopatge?

24 comentaris:

Blas Jesús Sánchez González ha dit...

¡Qué dos medallas que parecen dos huevos fritos tienes, Juanito!

Victoria de España en el europeo de fútbol.

Los grandes héroes caídos del equipo contrario...

Ala, sed héroes, como Torrente. Vuelve el Héroe Español...

Jobove - Reus ha dit...

quin gran noi el Juanito, que li ha passat en l'actualitat ?

salutacions

Anònim ha dit...

va perdre ell, no espanya. suposo que ja deus estar preparant l'article de Lewis Hamilton 'el llorón', per si guanya el mundial de F1, no?

Herois ha dit...

Blas: si! quina mala sort els herois en aquest cas han resultat ser els de la selecció espanyola. Dues pedres! Esperarem!

Ganxets: No ho se però m'agradaria conèixer que se n'ha fet d'aquest home, he de reconèixer que en el seu moment va ser molt mediàtic.

Anònim: Va perdre ell, està clar, però representava espanya. No tinc clar si incursionar-me dins la F-1 doncs és un tema molt empresarial, no existeixen seleccions com a tals, malgrat a la pràctica si que hi ha molt espanyolisme. No se...

Blas Jesús Sánchez González ha dit...

Eduard, que sàpigues que en el fons no em desagrada que també hi hagi una selecció catalana, però que tampoc m'oposo a que els seus jugadors també juguin a la Selecció Espanyola. El sentiment va a banda. Hi ha esportistes catalans que ara per ara si volen destacar ho han de fer sota la bandera d'Espanya, tot i que hi ha alguns que reivindiquen la seva catalanitat. Llàstima. Hi ha catalans que només tenen una senyera per bandera, ni que altres regions d'Espanya també la tenen i, precissament, la història de l'actual bandera espanyola és perquè es va retallar d'una bandera més gran d'un vaixell de la corona d'Aragó.

Blas Jesús Sánchez González ha dit...

Ahora, que no estaría mal un partido "amistoso" entre la selección catalana y la selección del resto de España. ¡Qué polémica!
Espero que no se acabe como los hoolligans ingleses y escoceses.

Anònim ha dit...

Ja estic aqui!

Es diu... s'explica... es comenta... que...

zel ha dit...

no sé qui és aquest heroi, però amb el sota nas paga, així que, si es va passar a l'altre bàndol, heroi dels teus (i nostres) Nano, no m'agrada tenir el xavi, el Pujol,,, a la selección española, què farem?

CAGARRO ha dit...

ENTREU AL NOSTRE BLOG I COMPROVAREU QUE CAMBRILS ÉS UN REFERENT EN BRUTÍCIA! ENTREU A CANBRILS CANBRUT! UN BLOC MOLT PUDENT!

Jo Mateixa ha dit...

Gran home aquest tal Juanito, jajajajaja.

Josep (sl) ha dit...

Lo bònic es com hi ha la gradacció del comentaris sobre ell abans i després del dòpping... Bònissim estan al llibre de l'APM XDDDD.

ignorant reflexiu ha dit...

Jejeje, un partit Catalunya-Espanya no se pas si els espanyols aguantarien la derrota, o bé prohibirien per sempre la selecció catalana.

Apa siau.

El Capità Tarragona ha dit...

Hola!

S'apropa la segona trobada de blocaires!

Serà el proper DISSABTE DIA 1 DE DESEMBRE a les 21:30

Que, t'hi apuntes?

Si vols venir, envia un correu a blocairestgn@gmail.com i ja està!

Salutacions!!

Waipu Joan ha dit...

per a mi és un heroi, sens dubte. Les raons les dius tu mateix abans. Salutacions

ddriver ha dit...

Juanito el Ionky.
S ha de ser burro,una cosa es tindre la desgracia de neixer a aquella nacio i un altre es fer-s en.Ganes de buscarte la humillicio pero en fi,masoques n hi ha a tot arreu

Domènec Peris ha dit...

algú va ficar la pota fins als...

Anònim ha dit...

un post per a raikonnen i ferrari i un altre pel tenista que va guanyar en nadal a madrid!! jaja

Anònim ha dit...

aiii Juanito, quina desfeta va fer i els pobres castellans o enganyats s'en van quedar de pedra. O no?

:D

Josep (sl) ha dit...

"Dejo de comer salchichas y paso de Hundirse en la nieve a deslizarse sobre ella" deia per exemple antena3.
No eren tan simpàtics després del dopping.

Anònim ha dit...

Després de les medalles recordo a Antena 3 que deien "se llama Juanito y le gusta el Rioja y el jamón" després del dopping ja el van començar a anomenar Johann Mühlegg a seques.

Laís ha dit...

Hola, he acabado de crear un blog,venid a verlo!!
Saludooos!!Y hasta
luego!!
http://super-lais.blogspot.com

Unknown ha dit...

Ai, Juanito!

Herois ha dit...

Algú sap a que es dedica aquest crack?

Anònim ha dit...

Crec que altres propietaris han de prendre aquest lloc web com un model, tipus d'usuari molt neta i excel · lent ambient i disseny, i molt menys el contingut. Vostè és un expert en aquest tema!