LES HEROÏNES BÚLGARES

Espanya, en el 25è campionat europeu voleibol femení va fer un trist paper... Malgrat no van ser les úniques que van xalar destrossant la selecció espanyola (la selecció txeca anorreá Espanya per 3 a 0) ara és el moment de fer un reconeixement a les heroïnes búlgares doncs van aconseguir inflingir una derrota a les de la selecció mesetària.
Espanya va esdevenir la selecció amb pitjor classificació del grup B, i això -en part- gràcies a les nostres heroïnes búlgares.
Però les espanyoles volien més i amb posterioritat van disputar l'anomenat "Torneig bilateral" contra la selecció búlgara el dilluns 5 de novembre. Els resultats, de per riure... segons fonts espanyoles perquè Bulgària "supo jugar con mayor fresquera". Els resultats dels tres sets: 25-23, 25-19 i 25-17, perdent sempre les noies d'Aurelio Ureña.

Campionat europeu de voleibol femení (20-30 de setembre de 2007): Espanya 2-Bulgària 3.
Torneig bilateral Bulgària-Espanya (5 de novembre de 2007): 25-23, 25-19 i 25-17.

16 comentaris:

Anònim ha dit...

Realment divertit l'enfoc que dones a aquests posts, que ajuden a fer cointrapès a l'espanyolisme esportiu de TV3, la seva.

Xapix ha dit...

segueix aixi, salut!!!!!

ddriver ha dit...

ostres les heroines Bulgares!!!nosaltres quan vam anar a veure el barça a Sofia tambe vam coneixer unes heroines bulgares a un club que es deia kamasutra!!bones gent ;)

Anònim ha dit...

Visca Argentina!!!! que va guanyar la Copa America davant Cataluña!!!

Anònim ha dit...

Anònim, xato! Visca Argentina, no hi tinc cap problma però recorda una cosa: la selecció argentina no ha impedit que els catalans poguem competir, la selecció espanyola en canvi ho impedeix i en fa campanya. Per això m'agrada aquesta web.

Visca Argentina i visca Catalunya.

MORI ESPANYA

Blas Jesús Sánchez González ha dit...

Me jode tener que reconocer que la Selección Española femenina de voleibol no hizo un buen papel. Pero la esperanza es lo último que se pierde...

Au, a casca-la amb dues pedres!
Una altra temporada, ja ho faran millor. Los caídos por Dios y por la Patria. Es que "el héroe españó" no puede estar en todo.

Josep (sl) ha dit...

Hola Eduard, Estas engreixant la llista d'herois? No te Deixis en Luís Aragonés com Heroi Troiano.

Jobove - Reus ha dit...

als espanyols sempre acaven amb aquesta cantarella

"Que pena señores, que pena"

visca Bulgaria

Blas Jesús Sánchez González ha dit...

Viva Suecia, coño ya.

Blas Jesús Sánchez González ha dit...

"¿Por qué no te callas?"

Blas Jesús Sánchez González ha dit...

Lo ha dicho un señor muy alto y muy campechano.

Blas Jesús Sánchez González ha dit...

Segona etapa de l'europeu...

Mentrestant uns quants herois funcionaris i col·leguilles estan fent la porra per saber qui serà l'heroi que sortirà al proper post...

Apareix de sobte un antiheroi tenebrós, una mica calb, amb ulleres fosques de poli, amb la bufanda de l'"Arleti", la bandera de l'aligot, i una cara de fatxa que no se l'aguanta ni ell... sí, és ell.. Llegó Torrente, el héroe españó.

Andreia ha dit...

Bones festes! ;)

El Capità Tarragona ha dit...

Bones Festes i feliç any nou!!

Salutacions!!

Blas Jesús Sánchez González ha dit...

Bona Entrada d'any Eduard, fa molt temps que no actualitzes el blog. Ja no tinc amb qui o amb què ficar-me... m'avorreixo molt. Espero que estiguis bé. Amb molt de carinyo, Blas.

Herois ha dit...

Gràcies pels vostres missatges. mentre rumio quin serà el proper post... intento buscar temps lliure per escriure'l!

Blas, estic bé i agraeixo el teu amable comentari.