DWYANE WADE, L'HEROI DE L'OR

Honor a WADE Dwyane i tots els herois ianquis. Com no podia ser d'una altra manera la selecció espanyola de bàsquet, que recluta els millors jugadors a casa nostra, s'ha hagut d'conformar amb el segon lloc, per davant -això si- d'Argentina.



Dwyane Wade, amb 27 punts, ha estat el màxim encistellados. Gran heroi doncs aquest esportista que ha sabut mantindre a ratlla la selecció espanyola, en aquest cas de bàsquet masculí.
Dwyane Wade va nèixer l'any 1982 (l'any del Narajito) i pesa 96 quilets. Va nèixer a Chicago i resideix al Miami dels Estats Units d'Amèrica.

Gràcies

8 comentaris:

ddriver ha dit...

jeje un mes

Anònim ha dit...

felicitats a tota la selecció ESPANYOLA pel gran partit i especialment als herois CATALANS i ESPANYOLS Pau Gasol,Marc Gasol,Juan Carlos Navarro,Raül López, Ricky Rubio i Alex Mumbrú.
Aquest blog és una vergonya

zel ha dit...

Home, m'emprenya una mica dir visca EEUU, de debó, aquests estan com una reputa cabra amb l'èxit i la suficiència de ni mirar als altres...

Ara, visca els herois, però em quedo amb el de la marató!

Henry The VIII ha dit...

L'explicació que vau fer al post anterior genial.

El "... i pesa 96 quilets" entendridor.

Jobove - Reus ha dit...

com sempre el veins diuen QUE PENA SEÑORES QUE PENA i els hi queda una cara d'idiota que esgarrifa, sempre explicant batalletes i es van deixar perdre tot un imperi que no és posava mai el sol, és que son uns dropos i sempre ho seran, colla de gasnapiros bailons !!!

Anònim ha dit...

siempre que leo estos improperios contra España en boca de un catalán recuerdo aquella escena de Trainspotting en la que están insultando a Inglaterra durante minutos y finalmente reflexionan "si los ingleses son tan desgraciados y siempre nos han ganado y nos dominan ¿como seremos nosotros los escoceses...?"
por lo demás nada grave,solo espero que el COE y el CSD no tengan noticia de este tipo de blogs porque los JJMM 2017 acabarán en Tripoli...

Anònim ha dit...

es, espero que no molesti aquest missatge, però és una urgència. Un pres anarquista està a punt de morir, ja que no el deixen sortir de la presó, a pesar d'haver complert la seva condemna i portar 25 anys de presó sense tenir delictes de sang. Ha decidit portar una vaga de fam fins a les últimes conseqüències.

Se l'està castigant per lluitar contra el franquisme.

+informació:
Columna central d'indymedia barcelona (recopilació de notícies al respecte):
http://barcelona.indymedia.org

VIDEO:
http://www.youtube.com/watch?v=ZU76AjcjIHA&feature=email

Últimes notícies sobre ell.
http://www.kaosenlared.net/noticia/60-dias-huelga-hambre-amadeu-casellas-resistira-hasta-final

Amadeu Casellas. El imperio de la ley
Prosiguen los actos en solidaridad con Amadeu Casellas:
http://www.kaosenlared.net/noticia/amadeu-casellas-imperio-de-ley

Sección especial en La Haine de la situación del preso anarquista Amadeu Casellas Ramón:
http://lahaine.org/index.php?blog=2&p=32018

FEU-HO CORRE!!! AMADEU CASELLES LLIBERTAT!!!

auf dem Weg ha dit...

Óstres! Quin blog! jejeje

M'agrada... Jo tampc no sóc fan de la selecció espanyola, tot i que haig de reconèixer que tinc certa simpatia als catalans que la integren (per tant, a gairebé tota, per no dir tota, la plantilla d'hokey)... jejeje

Petons!

(realment Espanya fa fer un paper una mica patètic als JJOO de Pekín, per les espectatives que s'havien creat...)