UN BRAVO PER YULIS GABRIEL MERCEDES

Yulis Gabriel Mercedes és mereix "subito" la Creu de Sant Jordi per haver esdevigut un ferm heroi olímpic en derrotar l'espanyol Juan Antonio Ramos en la disciplina de Taekwondo. D'aquesta manera Yulis Gabriel va impedir reblar la seva trajectòria aturant en les semifinals masculines de menys de 58 Kg. el representant espanyol que va haver de conformar-se amb un sofert "diploma olímpico". Sense tocar metall, vaja!
L'heroi Yulis Gabriel Mercedes, nascut l'any 1979, representa la República Dominicana i ha fet un bon treball alhora d'aturar les pretensions del representant espanyol, qui malgrat ser català ha preferit concòrrer als jocs olímpics sota la rojigualda quan s'hagués pogut nacionalitzar andorrà. Mercedes també passarà a la història per guanyar la primera medalla de plata en uns jocs olímpics per a la República Dominicana.

El representant d'Espanya, Juan Antonio Ramos va afirmar que només es conformava amb l'or i no ha tocat ni el bronze, doncs un altre gran heroi, l'afganès Rohullah Nikpai guanyà el combat pel bronze per 4-1.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

em resultes tan patetic....

visca catalunya espanyola!!!!!

Henry The VIII ha dit...

El Yulis Gabriel es mereix que li regalem un Mercedes!

Darrera els anònims que estan enviant missatgets sé qui s'hi amaga: José Ángel De la Casa: "brillante victoria del combinado español que acaba de arrasar a la poderosísima Islandia por 1-0 en un partido soporífero y bla bla bla..." Catalunyeta Espanyoleta i Supersubmisseta; ja us val anònims...

Anònim ha dit...

Per mi els gran herois són la selecció argentina d'hoquei patins, que dos anys seguits ha evitat que Cataluña guanyi la Copa Amèrica d'hoquei. Viva Argentina!

Jobove - Reus ha dit...

anònim ets un anònim !!!

un altre bravo per Islandia i la seva selecció de hàmbol !!

salut

zel ha dit...

Els anònims són covards que no tenen ni nom, ni cara ni valentia, i no mereixen ser tinguts en compte! Visca els herois!

Herois ha dit...

Salutacions Henry, Té la mà i Zel! Valtrus sou un parell d'herois i una heroïna... dignes també de ser objecte del mateix mercedes que es mereix en Yulis Gabriel.

I benvolguts anònims, respecto les vostres sinceres i viscerals paraules. El problema és que a valtrus us odeixen tenir una selecció competint, en canvi a naltrus els catalans i catalanes no ens deixen opció. Per tant qui ho desitgi te tot el dret del món a desitjar l'anorreament de la selecció espanyola de torn. Pot caure'm molt bé Gasol, Nadal o Amengual, i la resta de jugadors dels Països Catalans però no oblidem què representen una selecció què no és la nostra. Per tant desitjo que perdin. ras i curt!

A més, n'estic una mica tip dels comentaristes "informatius" que només parles d'Espanya ignorant la resta de països que concorren als Jocs Olímpics. En la cerimònia inaugural fotien publicitat damunt l'entrada a l'estadi de països que tenen tant dret com el seu, espanya, a guanyar metalls.

ddriver ha dit...

je je que guapo veure com fracasan un darrera l altre i les medalles que tenen son de nacionlitzats o catalans

Anònim ha dit...

quina merda de blog escrit desde l´odi i la ignorancia.sou una vergonya.aixi volem obtenir el jocs mediterranis a Tarragona?

Blas Jesús Sánchez González ha dit...

Tocant la pera, com sempre.

Arantxa Sánchez Vicario era de la rojigualda, va ser la pera i es va nacionalitzar andorrana ja sabeu per què.

Així que pot haver herois i anti-herois nacionalitzats andorrans, que tributen a la rojigualda igualment.

Au, a cascarla amb dues mans i si fa falta amb dos els peus.

Xapix ha dit...

bon Nadal i Pròsper 2009

salutacions mont-rogenques!!!

Jobove - Reus ha dit...

És increïble que la natura demani a crits ajuda, però més increïble és que ningú l'escolti !!bones festes!!

Herois ha dit...

Salut i waka waka

Anònim ha dit...

o Do proper research and locate a company of repute.
The popularity of this financial service has grown tremendously the world over
both offline and on the internet. Any dues unpaid on time will result to more problems in the future.


Feel free to visit my web page: payday loans