DIRK VAN TICHEL ELS HI VA FOTRE L'OR


El belga Dirk Van Tichelt va marcar un ippon a l'espanyol Kioshi Uematsu fet que va significar que el judoca defensor dels colors de la rojigualda no pogués tocar l'or i s'hagués de conformar amb un segon lloc.
Dirk Van Tichelt passarà doncs a la història per ser qui va aconseguir impedir que un membre de la selecció espanyola de judo pogués coronar-se campió europeu d'aquesta disciplina.
Llarga vida a Dirk Van Tichelt, el gran heroi.



Foto: Pol de Wilde.

35 comentaris:

L'illa dels monstres ha dit...

gran blog si senyor, ja hi havia vingut a parar alguna altra vegada... espero que algun dia parlis dels superherois de Xipre, amb aquell històric 3-2, el tercer partit oficial que guanyaven en tota la seva historia... una nit memorable com poques!!!

salut!

Herois ha dit...

Salutacions,

En els diversos posts sou molts els qui proposeu entrades per aquest blog.

Jo us convido a redactar l'entrada, a fer valtrus mateixos el post.

Podeu enviar-lo a l'e-mail.

Veurem que sorgeix!

Sigueu Herois. Llegiu Herois!

Unknown ha dit...

Els cognoms del jugador espanyol delaten la seva espanyolitat exacerbada, com el juanitu.

Blas Jesús Sánchez González ha dit...

Iauaaaaaaaaaaaaaa! Ia!

Grans herois del tatami.

Mérito alcanzado:
Ching-ang-du lo paniolito.

ddriver ha dit...

jaja que es fotin tu

Anònim ha dit...

Hola,

Oye,¿para cuando un post de Alonso?

Porque me encantaría leer lo que escrives de ese piloto del "Estat Espanyol" que ha ganado dos mundiales y 19 carreras. Superando por goleada a De la Rosa, Gené fittipaldi etc...

¿De que vas? ¿Te crees que puedes ir insultando gratuitamente todo aquello que sea España?
Te recuerdo que tu eres español aunque bajo tu fanatismo nazi no lo quieras aceptar.

Pon una esvástica en tu blog y serás un ejemplo vivo del III Reich alemán

Herois ha dit...

Tondo, Blas i DDriver,

Gràcies per les vostres opinions.

Anònim,

Un post sobre Alonsu? Difícil doncs per a mi aquest senyor no és ni un heroi ni un heroi trià, pel moment. Però s'agraeix l'interès.

La segona part del comentari? Doncs no compateixo en absolut ni la forma, ni el fons del que comentes. Però mira, ho respecto.

Cuida't, anònim i intenta païr bé el codonyat.

Joana ha dit...

Passava a saludar-te. Et llegiré amb més calma. Gràcies per la visita.
Bon cap de setmana!

Salvador Guinart ha dit...

Ei company!, al meu bloc tens un regal.
... i per cert, passant dels anònims fatxes.. ja s'ho faran.
Quan hi ha algun comentari d'aquestes característiques al meu bloc, ho esborro i llestos. Distorsiona la vista... ;-)

Salut amic!

zel ha dit...

Home, heroi!!!!! Quants dies sense posar res!!!!!! Me n'alegro, et podré tornar venir a visitar! Un superpetó!!!

Cèlia ha dit...

Salutacions herois, et torno la visita, de Transparència a herois, no sona malament, oi? més que res perquè en tot cal més transparència...

*MaRiA* ha dit...

Caram!
Un blog genial: tots els esports recopilats aquí, però a més, vistos des d'una perspectiva diferent; enhorabona, heroi! Així que tenim un judoca belga en contra, eh? Sort que ens n'hem assabentat per aquesta via, que sinó... Felicitats!

ddriver ha dit...

anims que es prepara un gran post itl

Blas Jesús Sánchez González ha dit...

El post que se avecina...
Cada vez más difícil, por lo tanto más difícil que lo pongas.


Y si no, te metes con la vela, y en paz.

Jobove - Reus ha dit...

avui em sento més rus que mai, perqué serà

sort, sino l'em cagat !!!

Unknown ha dit...

A penjar el post de Rússia ja!

Blas Jesús Sánchez González ha dit...

Es que a lo mejor va hacerlo sobre Alemania, y el himno que le pusieron en el estadio ("me'n foto d'aquest himne" poso al meu blog).

Salvador Guinart ha dit...

Ja he vist el comentari al meu bloc. A veure si és veritat paio!!. Per cert, m'agradaria que aquest rus que sembla que fitxarà el Barça, els hi foti el gol avui... al minut 90.
... es que estic molt embafat de "la roja"... i gualda.

Sinblancaporelmundo ha dit...

Germans Espanyols, qui ha dit que tots els catalans són naZionalistes? Escolteu els suaus murmuris dels claxons, dels petards i dels coets. Les meues condolences a Puchero-cós i a Urkullu... pobrecitos!

Unknown ha dit...

En tot cas els nacionalistes que bramen pel carrer són això, nacionalistes espanyols. Sense Z, però nacionalistes a cap i a la fi. Al igual que les banderes preconstitucionals que onegen impunement per les pantalles pixelades.

Blas Jesús Sánchez González ha dit...

Els catalans no som nazionalistes. Que quedi clar.

Són els polítics els que diuen i fan bajanades, i fomenten l'odi del catalá i la seva acceptació a la resta d'Espanya. I també fomenten l'odi dels castellanoparlants.

Proposició de llei: si el Parlament representa el Poble d'Espanya, que es parlin set llengües: català, castellà, galec, basc, bable-asturianu, aranès i aragonès. Esmena dels reglaments parlamentaris, que es faci com al Parlament Europeu. Dret a traducció.

Però tu has dit la resposta: Germans. I, per tant, ens fotem de tot.

Blas Jesús Sánchez González ha dit...

Eduard, ara només et queda una candidata per a fer el post: Alemanya. Què he dit abans de començar el partit?

I, si no, sempre ens quedarà la vela.

Sinblancaporelmundo ha dit...

Don Quijote:

Usted delira, como su hom'onimo.

El castellano o espanhol es la lengua com'un de los espanholes. No necesitamos traducctores para entendernos como en China, B'elgica, Canad'a o Suiza.

Unknown ha dit...

Després de tanta història amb lo dels drets individuals ara sortiu amb la història de "lengua común"... a veure si us aclariu, xecs, doncs són conceptes contradictoris.

GERMANY FOREVER

Sinblancaporelmundo ha dit...

Es la lengua com'un de todos. Aparte de eso esa lengua, la com'un, se discrimina en algunas comunidades aut'onomas -por incre'ible que te parezca-.

Se habla de derechos individuales cuando yo no puedo educar a mi hijo en mi idioma y t'u, s'i; cuando saber vasco tiene tres veces m'as valor para obtener una plaza de m'edico, que haber hecho una especialidad; cuando se subvenciona cualquier parida con tal de que est'e escrita, cantada o excretada en catal'an... En fin, de eso hablamos.

Unknown ha dit...

No comparteixo el teu punt de vista, company.

Te n'oblides d'un tema: en el cas del català aquesta és la llengua pròpia. D'igual manera que a Castella la llengua pròpia és el castellà. A mi m'agrada més anomenar-la pel seu nom genuï, castellà, i no pel seu nom més polititzat: espanyol.

Pel tema mèdic, només dir-te que legions de metges guiris sense títol convalidat estan exercint a Catalunya i no comprenen res de res del català. Que opines d'això? No tenim drets individuals els catalanoparlants? El nostre únic dret individial lingüístic és passar-nos al castellà?

La resta de coses podríem discutir-les, però com que suposo no ens posaríem d'acord no m'hi esgargamello, però si tinc curiositat sobre que opines de les dues qüestions que plantejo.

Gràcies!

Sinblancaporelmundo ha dit...

Los territorios no tienen lengua propia. En Espanha se hablaban hace dos mil anhos tropecientas lenguas ib'ericas. Despu'es lleg'o el lat'in y se generaliz'o. Algunas lenguas ib'ericas sobrevivieron como el vasco, pero por lo dem'as el lat'in UNIFIC'O a HISPANIA.

Con la llegada de los 'arabes la cosa se complica un poco. Se introduce el 'arabe, pero la masa de la poblaci'on sigui'o hablando esa forma de hispanolat'in que con el tiempo y las aportaciones del 'arabe se fuerona convirtiendo en la lengua latina hablada en hispania.

Esta lengua latina y por la falta de comunicaci'on -en aquella 'epoca no exist'ia ni radio, ni TV, ni libros, ni nada- se fueron fragmentando en diferentes dialectos que m'as o menos se entend'ian entre s'i. El castellano, el dialecto del centro y el que m'as poblaci'on ten'ia, era entendido tanto por portugueses como por levantinos.

De ah'i que el castellano, el dialecto del centro, se haya convertido en el idioma espanhol por excelencia con las aportaciones de los galaicoportugueses, de los vascos y de los dialectos del este, el catal'an, el valenciano y el balear. No hubo imposici'on sino simple l'ogica geogr'afica y demogr'afica que el castellano se convirtiera en espanhol.

Entonces el castellano o espanhol es tan catal'an como el idioma lemos'in.

Y qu'e? Qu'e lo que quieres un me'dico con su especialidad bien hecha o un fil'ologo catal'an que sepa todo de Pompeu Fabra, el que te haga la operaci'on de apendicitis?

Blas Jesús Sánchez González ha dit...

Todos los extremos son malos

Sinblancaporelmundo ha dit...

Hola bonic:

Em passava per ací per a congraciarme amb tu i gaudir amb tu el triomf d'Espanya sobre Alemanya. Quina emoció, oi?

Aquest so harmoniós com els àngels dels claxons, dels petards, dels coets i fins i tot els crits de Gooooooooooooooooooooooooooooooooooool.

Quina meravella!

jajajajajajajaajajaajajajajajaaja

Visca la nostra Espanya, guapetón!

Som campions! Som campions! Som campions! Som campions! Som campions!

Herois ha dit...

Perquè no sigui dit copio i enganxo el comentari de "Don Quijote contra los molinos", un vell amic d'aquest blog, que havia fet en el post de color negre que en senyal de dol vaig penjar unes hores com a mostra del meu sentiment de tristesa davant la victòria de la selecció espanyola de futbol davant d'Alemanya a l'eurocopa 2008:

Aquestes són les seves paraules:


"Però si encara et queda Pekín!

I la vela!

I el mico!

I el Lluís Aragonès com a Heroi, perquè li ha marcat un gol a la Reial Federació Espanyola de Futbol!


No serà tant. També ha jugat Puyol, que és un heroi que segons tu, hauria de jugar a una altra selecció.

PODEMOS.

Au, vinga, sigueu herois."

Blas Jesús Sánchez González ha dit...

Gràcies per no suprimir el comentari.

I que no hagis suprimit el post perquè estiguis de dol, perquè segurament no ho estàs, ja que t'estàs guardant les energies per Beijing 2.008.

Per començar els "herois" xinesos han "optimitzat" les condicions esportives, per la qual cosa l'equip olímpic espanyol haurà de tragar amb tota la fumera que generen les centrals tèrmiques, per produir electricitat per a una ciutat tan superpoblada com és Pekín.

A més, encara poden traficar amb els òrgans d'alguns esportistes (i, si no, mira les notícies per saber bé a què em refereixo).

Tot això, sense comptar que el seu principal esport de l'exèrcit i el govern xinès són els afusellaments massius.

A més, amb la selecció Tibetana, està el tema calent.

Conclussió: us falten herois haureu de cridar al xino cudeiro, un mestre a la disciplina del Chin-gan-du-lo-paniolito.

Herois ha dit...

De fet les energies me les guardo per coses més importants... aquest blog, Don Quijote, és una mena de hobby mensual. Però si... Beijing... Ummm... Quantes medalles perdudes (l'aritmètica no falla) per l'equip olímpic espanyol... desenes, potser centenars de medalles perdudes! Umm...

Una pregunta, per curiositat. Si dones suport a la selecció de Tibet competint internacionalment, també dones suport a la catalana competint internacionalment?

Investigaré això del tràfic d'organs.

SALUT

Anònim ha dit...

Diu que just abans de l'Eurocopa el Papa Ratzinger es va assabentar que Déu estava
molt emprenyat amb com anaven les coses al món i tenia ganes de castigar un regne
que hagués estat especialment dolent en el decurs de la història amb un càstic
exemplar. I el Papa va resar a Déu per saber quin seria.

"Fill meu. No t'ho puc revelar ara. Però a l'Eurocopa que es fa d'aquí uns dies, tu
mateix aniràs sabent quin regne ho acabarà pagant amb la seva desaparició just un
any després de la final".

El Papa, que és alemany, i sabent que els alemanys eren bons futbolistes, va posar
cara de preocupat. Però Déu el va tranquili.litzar de seguida. "Calma. Ja sé que ets
alemany, i tems molt per la teva nació. Per això et concediré una penyora de
despensió perquè salvis una nació de la teva elecció abans de la final. Això sí, no
podrà quedar campiona.Tu estigues molt amatent a les rondes de classificació."

Van passar els partits i de seguida Ratzinger va veure quin eren els regnes més
maleïts que Déu l'anava indicant tot passant-los de ronda. I ronda rere ronda, el
Papa s'anava quedant més inquiet en veure la seva estimada Alemanya cada cop més a
prop de la final. Al final van quedar quatre: Turquia, Rússia, Alemanya i Espanya...

"Ai Verge de la Porta de Brandenburg!" va dir-se tot preocupat. Però es consolava
pensant en el que havien fet els turcs amb els kurds i els russos amb els txetxens.
Però al cap de pocs dies, caram!, va veure com Alemanya, amb tot l'historial que
tenia, no sols no quedava eliminada, sino que passava a la final!

En les hores prèvies al final, al Papa el consumien els nervis. Es desmenjava entre
si usar la dispensa amb Alemanya o amb Espanya. Naturalment, va pensar que en ser
impossible que Déu fes campió i condemnés un país tan catòlic i missaire com
Espanya, usaria la dispensa per salvar Alemanya. I així va fer. Va encomanar-se a
Déu que tot seguit va transmetre plom diví a les cames dels jugadors teutons perquè
no guanyessin. A partir d'aquí, el resultat és ben sabut de tothom.

Ara bé, el que ja no és tan conegut de tothom són els tres sagrats misteris del
dogma que han quedat revelats, per a qui vulgui veure´ls, amb tot aquest afer. A
saber:

Primer,
que
el
Papa
no
era
infal.lible.

Segon,
que
els
alemanys
no
són
tan
dolents
com
diuen,
pobrets.

I
tercer,
quin
és
el
regne
més
sanguinari
d'Europa.

Acudit dedicat a Bojan per no haver volgut anar amb una selecció que no és ni la
seva, ni la nostra.

Blas Jesús Sánchez González ha dit...

Hola Eduard, constestant a la teva pregunta, estic amb el Tibet, perquè és veritat que és un poble oprimit. Pel que fa a la creació d'una selecció catalana que jugui internacionalment, sí, però amb matisos. Ni Anglaterra ni Escòcia han fet un bon paper a l'Eurocopa. Andorra juga a la lliga espanyola. Catalunya no aspiraria, doncs, a jugar un Mundial. Però els esportistes catalans s'han de promocionar igualment, ni que hagin de jugar amb els colors de la vermella.

Blas Jesús Sánchez González ha dit...

Hola Eduard, constestant a la teva pregunta, estic amb el Tibet, perquè és veritat que és un poble oprimit. Pel que fa a la creació d'una selecció catalana que jugui internacionalment, sí, però amb matisos. Ni Anglaterra ni Escòcia han fet un bon paper a l'Eurocopa. Andorra juga a la lliga espanyola. Catalunya no aspiraria, doncs, a jugar un Mundial. Però els esportistes catalans s'han de promocionar igualment, ni que hagin de jugar amb els colors de la vermella.