DEJAN MUSLI, O COM HUMILIAR LA SELECCIÓ ESPANYOLA

Dejan Musli es convertí en un mur infranquejable per als jugadors de basquet espanyols. El pivot serbi, de 2.15 metres és doncs el nostre heroi. Sèrbia és un dels nous estats europeus que també ha matxacat la selecció espanyola, en aquest cas de bàsquet. Els herois serbis van aconseguir que la selecció espanyola d'U-16 no aconseguís el títol del campionat d'Europa sub 16 masculí, disputat a la localitat grega de Creta.
Quan només faltaven tres minuts i vint-i-quatre segons per a la fi del partit els espanyols es van animar en encistellar un triple, però de ben poc els serví. Aconseguiren un empat 53 a 53 que ben aviat fou superat pels nostres herois (55-53), els quals van doblegar Espanya amb facilitat, quedant el resultat final en 56-55. El pivot serbi Dejan Musli,el nostre heroi particular, es destacà com a màxim encistellador contra Espanya.

Els serbis es van fer pregar doncs no va ser fins al final del partit que van aconseguir doblegar els espanyols definitivament i per sempre. Finalment els de la samarreta vermella no van poder davant de l'heroica superioritat sèrbia el 29 de juliol de 2007.
Aquests són els herois serbis, i el nombre de cistelles. Honor i glòria a aquests prohoms! Jamaraz (2), Vukasovic (3), Radosavljevic (8), Djekic (7), Musli (19), Ponjavic (0), Nikolic (0), Obradovic (3), Lekic (0), Rondovic (4), Andjusic (10) i Jovanovic (0). Podeu admirar els moments de felicitat dels serbis en imposar-se a la selecció espanyola en les fotos que acompanyen aquest post, amb un Musli triomfant i una foto informal de l'equip serbi que passarà a la memòria col·lectiva dels qui cada cop més desitjem que floreixin herois a cada instant, i que siguin capaços de fulminar la selecció espanyola, en qualsevol disciplina.
El campionat d'enguany es durà a terme a Itàlia i el dia 15 d'agost de 2008, a un quart de quatre de la tarda la selecció espanyola haurà d'espavilar-se davant d'una ferma selecció lituana. Dedico aquest post a Èric Bertran. Fotos de FIBA Europe. Fitxa i crònica del partit.

15 comentaris:

Anònim ha dit...

Vaig veure un tros de la final de la selecció constitucional.
En sentir els himnes al prinicpi, vaig tenir una terrible sensació:
sonaven els dos mateixos himnes que havien presidit els grans
actes feixistes de Franco a la Plaza de Oriente i els del
Reichsparteitag nazi al vell Luitpoldhain de Nuremberg. Un
calfred em va recórrer l'espinada. On és la memòria històrica
europea? On és la sensibilitat democràtica?

Montserrat Serratosa
Berga

Anònim ha dit...

nous herois catalans:
Cesc,Xavi,Puyol,Navarro,Sergio García
oeoeoeoeoe
campionsssssssssssssssssssss
Visca Espanya!!!!

zel ha dit...

Noi, avui no podem posar els alemanys d'herois aquí...
I això que tots en l'esperàvem el teu post de la sele!
petons!

Herois ha dit...

Cal felicitar la selecció espanyola per la victòria a l'Eurocopa 08. Això no treu, però, que personalment vaig arrenglerar-me amb Itàlia, Rússia, Alemanya... I la sort no va ser propícia. Així és l'esport.

Ara bé, anònim de les 20:35, et recomano una lectura assossegada d'aquest blog i veuràs que considero els catalans que defensen els colors d'espanya com a "Anti-herois". Aquí però tinc els meus dubtes en un tema: Fins on seríem tu i jo capaços de mantenir els nostres ideals a costa de truncar la carrera professional? En estar prohibida la selecció catalana a les competicions oficials de l'Eurocopa els qui volen fer carrera en el món del futbol ho tenen difícil. Malgrat tot (guaita el post que li vaig dedicar a l'amic Pau Gasol). I dic amic doncs el respecto professionalment i personalment però quan juga en "la roja" doncs és un jugador a batre, un anti-heroi.

ddriver ha dit...

colla d´heretges cesc,puyol,xavi i demes...de pena amb l´alegria que han celebrat el que un catala de be no tindria que celebrar.
Molt bo el post d avui ;)

ddriver ha dit...

colla d´heretges cesc,puyol,xavi i demes...de pena amb l´alegria que han celebrat el que un catala de be no tindria que celebrar.
Molt bo el post d avui ;)

Herois ha dit...

Si, personalment vaig flipar tabé amb l'alegria de GASOL en guanyar el tema de bàsquet. Quina seria la millor alegria que jugar a la selecció espanyola i en el moment decissiu fallar un penal intencionadament i enviar Espanya a la derrota?

L'illa dels monstres ha dit...

ei, et proposo no uns herois, sino uns superherois que a mi em van marcar: els jugadors de Xipre que van guanyar l'Espanya de Clemente per 3-2. em sembla que era el 3r partit que guanyaven en tota la seva història. Va ser absolutament antològic!!

L'illa dels monstres ha dit...

ostres ostres, les meves ànsies em ceguen, acabo de veure que et vaig proposar els de xipre al post anterior jaja perdó per la repetició i reiteració!!

Jobove - Reus ha dit...

tornarem a lluitar tornarem a vencer, ànim !!!

Unknown ha dit...

Sempre hi haurà alguna alegria a celebrar! Ni que sigui personalment...

Xapix ha dit...

Salutacions des de Mont-roig del Camp!!!!

I anims!!!

Henry The VIII ha dit...

Ei Herois, el Dejan Musli aquest és més alt que un Sant Pau, voleu dir que no l'estan fent jugar en un parell de categories inferiors? Guaiteu la diferència amb els altres que juguen contra ell. Si és que no li arriben ni als collons.

Tacions (abreviatura de salutacions)

Salvador Guinart ha dit...

Company!!!!, que estàs viu???.
Espero els teus comentaris!.
Va home!... :-)

Anònim ha dit...

Aviam, jo també em sento català i defenso les seleccions catalanes, però en aquest equip de la U-16 hi forma part un del meu equip, i és català i del barça, però al no haver-hi selecció catalana, per poder triomfar només podia anar amb l'espanyola. i n'hi ha molts més amb aquesta situació.